Компания «Фаворит» уже на протяжении долгого времени занимается перевозкой грузов по Черкассам, области и по всей территории Украины.

КОНТАКТЫ

Якщо ви плануєте квартирний, дачний або офісний переїзд, перевезення будівельного сміття, вантажів або побутової техніки, то без вантажників не обійтися.

Транспортна компанія «Фаворит» надає послуги вантажників в Черкасах. Кваліфіковані й досвідчені співробітники швидко перенесуть будь-який вид вантажу до автомобіля, акуратно занурять і розвантажать меблі, побутову техніку.

Замовляючи послугу в нашій організації, ви можете не переживати про те, що зіткнетеся з ледачими, грубими і неработящімі людьми. У нас працюють тільки відповідальні і витривалі співробітники, які мають великий досвід роботи в навантаження, розвантаження і фіксації вантажів в автомобілі.

Послуги вантажників від компанії «Фаворит»

Фахівці транспортної компанії, за необхідності, допоможуть правильно оцінити обсяг робіт і розрахують вартість. Ціна послуги тарифікується погодинно (мінімальний час замовлення – 1 година). При виникненні питань ви можете завжди отримати безкоштовну консультацію у наших диспетчерів за контактними телефонами.

Послуга надається в чітко встановлені терміни. Транспортна компанія «Фаворит» працює без вихідних, тому замовити вантажників ви можете в будь-який зручний для вас час.

До основної роботи вантажників відноситься:

01
01

Навантажувальні роботи. Співробітники самостійно заберуть речі з квартири або офісу і занурять їх в автомобіль, який був спеціально підібраний в залежності від характеристик, ваги і габаритів вантажу.

02
02

Розвантажувальні роботи. Вантажники завжди дбайливо і акуратно вивантажують особисте майно клієнта.

03
03

Підйом на поверх. Якщо в приміщенні не працює ліфт, то послуга вантажників завжди з легкістю допоможе вирішити цю проблему.

При замовленні послуги рекомендується відразу обумовити обсяг робіт для того, щоб диспетчери могли оцінити, яка кількість співробітників потрібно надати на замовлення.

Професійні вантажники компанії «Фаворит» здійснюють навантаження і розвантаження наступних видів категорій речей:

Замовляйте послуги вантажників, і більше не переймайтеся тим, як здійснити перевезення вантажів і занести великогабаритні особисті речі в приміщення.

Оставьте свой номер и мы свяжемся с вами

    Залиште свій номер і ми зв'яжемося з вами